Annons

Comeback: Populär loppis tillbaka – ”Har verkligen varit saknat”

Loppisen vid entrén till Borgholm gjorde omedelbar succé. Förra året blev det stopp på grund av coronapandemin men nu är det dags för comeback.
Borgholm • Publicerad 3 augusti 2021 • Uppdaterad 5 augusti 2021
På fredag blir det återigen loppis i södra parken.
På fredag blir det återigen loppis i södra parken.Foto: Ole Schwander

Jubileumsåret 2016 började Borgholms Cityförening att anordna loppis i Södra Parken som ligger vid Coop. Initiativet blev väldigt populärt och sedan dess har loppisen i parken lockat många besökare varje sommar. Förra året tog det dock stopp på grund av pandemin men på fredag är det dags igen.

– Det ska bli roligt. Det finns ett otroligt uppdämt behov. Både besökare och loppisförsäljare har hört av sig och undrat om vi inte ska dra igång igen. Det har verkligen varit saknat så nu är det dags för comeback, säger Kenneth Sunesson, från Borgholms Cityförening.

Annons

Tills vidare är det fredagar som gäller och de siktar på att hålla igång under augusti och september.

– Det ser väldigt livligt och fint ut när loppisen arrangeras. Södra och Norra Parken står annars tomma och det är kul om de används.

Varför har comebacken dröjt så länge?

– Vi har inte fått tillstånd tidigare på grund av pandemin. Det är två meter mellan varje bord som gäller och vi ser till att övriga restriktioner följd.

Fler loppisartiklar:

”Det finns ett otroligt uppdämt behov”
Kenneth Sunesson

Här saknas innehåll

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons