Annons

Campingägare prisas: ”En småskalig campingentreprenör med mycket värme och kvalitet.”

I samband med campingbranschens årliga gala delades priser ut till framgående aktörer, ett av priserna tilldelades en campingägare på Öland.
Malmö • Publicerad 23 mars 2018
Fredrik Fredriksson under SCR Swedish Campings årskonferens på Clarion Hotel & Congress Malmö Live i Malmö den 22 mars 2018.
Fredrik Fredriksson under SCR Swedish Campings årskonferens på Clarion Hotel & Congress Malmö Live i Malmö den 22 mars 2018.Foto: EMIL LANGVAD

I veckan samlades medlemmar från hela landet för årskonferens i Malmö. Konferensen avslutades med att framstående företagare uppmärksammades. Priset som Årets innovatör/entreprenör gick till Fredrik Fredriksson, Wikegårds Semesterby, Öland. I motiveringen står det:

”Årets innovatör/Entreprenör har arbetat med sin campingplats i många år och under dessa år har drivkraften om allas lika värde vuxit sig mycket stark. Detta skall ställas mot lönsamhetskravet som alla företagare har i sin verksamhet. Årets pristagare tänker oftast annorlunda och genom långsiktighet samt ihärdighet har han fått det att fungera. Gästernas gensvar är talande för att målgruppsinriktning också kan locka den allmänna campinggästen genom tydlighet. Med oförtröttligt arbete har Sveriges första HBTQ campingplats hissat regnbågsflaggan om och om igen, trots att den sågats ned vid flertalet tillfällen och med oförtröttlig entusiasm har mängder av arrangemang skapats. I pristagaren finns en småskalig campingentreprenör med mycket värme och kvalitet.”

Annons

– Det finns framgångsrika och innovativa företagare i vår bransch över hela Sverige. Vår vision är att göra Sverige till Europas bästa campingland och våra medlemmar visar att vi är på god väg, säger Tomas Ringsby Petersson.

SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons