Annons

Maria Brynielsson: Bonde söker fru: Hur många grodor behöver Mimmi kyssa för att hitta sin drömprins?

Bonde söker fru är igång för fullt och det blir allteftersom avsnitten passerar färre brevskrivare kvar. Under alla år jag sett Bonde söker fru har jag märkt av att det är fler som ser programmet än som erkänner det.
Maria BrynielssonSkicka e-post
Krönika • Publicerad 14 december 2023
Maria Brynielsson
Detta är en personligt skriven text i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Mimmi Åsenius från Näsby letade efter kärleken i Bonde söker fru.
Mimmi Åsenius från Näsby letade efter kärleken i Bonde söker fru.Foto: Natalia Johansson

Du vet, när man träffar någon och berättar om något man sett i programmet och får till svar ”Okej, jag kollar inte alls så har noll koll.” Och strax efter säger samma person ”Fast du, han med skinnvästen, Pontus från Värmland, verkar ju vara en rätt skön snubbe”.

Verkar som de skäms över att säga sanningen. Statistik visar ju på att det fortfarande är väldigt hög tittarsiffra. Omkring en miljon ser på Bonde söker fru varje vecka det sänds.

Annons

Kanske är det dags att sluta ta fram undanflykter om du är en av alla oss som kollar varje säsong?

På tal om att det är färre brevskrivare kvar… nu har Mimmi gjort sitt sista val och hon valde att skicka hem Erik. Men, de känslorna och pirret hon vid slutvalet kände för Jimmy ändras på bara några dagar...

”Även om det inte blev som du hoppades efter slutvalet så är jag säker på att du en vacker dag kommer finna den rätta. Din drömprins.”
Maria Brynielsson

Jimmy sa tidigare att ”man måste kyssa många grodor för att träffa sin drömprins”, men tydligen är det inte han som är drömprinsen. Kanske någons drömprins men inte Mimmis. Jag funderar på vad det är som behövs för att det ska kännas rätt för Mimmi.

Vi som har följt henne i höst har fått se en jättego Ölandstös som är mån om alla och vill dem väl. Tror säkert att alla hade hoppats på att se Mimmi hitta den stora kärleken i programmet, men det måste ju klicka – från båda håll.

Mimmi, du är grym – en toppentjej! Även om det inte blev som du hoppades efter slutvalet så är jag säker på att du en vacker dag kommer finna den rätta. Din drömprins. Ofta sker det när man minst anar det... Så har du inte hittat mannen i dit liv än så lär han dyka upp, kanske tidigare än du tror.

Annons
Annons
Annons
Annons