Annons

Årets julkonsert: ”Rock 'n' roll, soul, finstämt och mycket julkänsla”

Lördagen den 17 december fylls Torslunda kyrka av musik och sång i cirka en och en halv timme.
Torslunda • Publicerad 15 december 2022
Lasse Trofast och Annika Lennartsson medverkar under konserterna.
Lasse Trofast och Annika Lennartsson medverkar under konserterna.Foto: Natalia Johansson

Det är Torslunda församlings barn- och ungdomskör samt vuxenkören som körar till många nummer. Tillsammans blir det runt 50 personer som sjunger nya och mer klassiska julsånger. Medverkar gör Therese Wahlgren Sundén, Kim Stranne, Ingela Carlsson, Lasse Trofast, Annika Lennartsson, Tomas TK Karlsson, Saga Björling och Elisia.

”Konserten kommer garanterat bli fantastisk”
Therese Wahlgren Sundén

– De flesta har varit med förut då jag har hållit den här konserten (tidigare på Hotell Skansen) och är kända för publiken men för en hel del är det första gången de uppträder vilket är spännande. Julkonserten kommer i år bli fantastisk med alla inblandade som medverkar, säger Therese Wahlgren Sundén.

Annons

Det kommer finnas omkring 200 sittplatser och Torslunda kyrka förväntas bli fullsatt under de båda föreställningarna som är den 17 december.

– Hoppas ni kan komma och kolla för konserten kommer garanterat bli fantastisk med rock n´ roll, soul, finstämt och naturligtvis mycket julkänsla, avslutar Therese.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons