Annons
Nyheter

Mediaträning

Nyheter • Publicerad 10 januari 2008

Telefonen har gått varm hemma hos Nilsson/Persson de senaste dygnen. Mediedrevet runt klubben är inte lika galet som i Hollywood men snudd på övertända kan man lugnt konstatera. De sköter i alla fall sitt jobb likväl som vi skött vårt så här långt in på denna vecka då även gårdagens träning var mycket bra. Vår nykomponerade femma med Sotarn, Kim, Elof, Johan och jag själv har emellertid mycket kvar att fila på vad gäller försvarsspelet men i övrigt känner vi oss samspelta och helt enkelt, sylvassa framåt. Två återstående träningar till måndagens match blir lagom för att hinna justera de små detaljerna som saknas. I övrigt verkar truppen helt oberörd vad gäller det som har hänt runt omkring samtidigt som det är inspirerande och kul att se lite styrelsemedlemmar på träningarna som varit. Det viskas säkerligen om mediaträning och det kanske inte vore så dumt ändå, då det återstår många matcher i Superligan.Ni som är väldigt förtjusta i akvarellmålning kan jag hänvisa till Jihdes blogg, www.innebandy.se, då hans måltorka fått stjärnan att göra de mest bisarra grejer. Tänk själva om jag skulle lova er att skriva om döda hudceller eller någonting annat efter varje match jag inte gör mål, då skulle den här bloggen handla om allt annat än innebandy.

Dagens tips! Det kan mycket väl ha varit en ”rebound-effekt” som gjorde att jag var helt under isen i matchen mot Täby. Lånade Ericas GI-bok häromdagen och läste om just detta att inta för mycket snabba kolhydrater, däribland sportdryck innan matchen, vilket kan leda till hastig utmattning. Istället ska man invänta periodpausen för att låta de långsamma kolhydraterna göra sitt, först.

För övrigt har jag med stor besvikelse hittat min fina gubbcykel, som var borta en dag, vandaliserad till döds. Jag ser inget samband emellan detta och mina senare blogginlägg, som väckt många starka känslor, då händelsen inträffade innan Täbymatchen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons