Annons
Nyheter

Dan före Superfinalen

Nyheter • Publicerad 21 mars 2008

Ovädret fick idag ut grabbarna på det konstiga gräset igen, Södra Ut sparas tills nästa vecka. De drillade lite spel och fasta situationer medan Kjelle drillade min röv. Gluteus Maximus, den stora sätesmuskeln fick jobba så att den sved och lackades och var till slut så stor att man kunde ha tagit den för Aris. Eller än värre Wastås. Jag kommer ihåg en gång när jag satt på fik på stan och hörde några bakom mig tissla och tassla om att Wastå är tokig i gräddtårtor. Otroligt, hur visste dom det!?

Imorgon klockan 16.00 smäller det i TV4. Supercupfinal mot IFK Göteborg. Borde inte bli några problem, vi har vanan att ta dom i finaler. Och vi vet ju hur IFK spelar: de håller ihop backlinje och mittfält för att minimera ytorna att spela mellan. Innebär att ytorna finns bakom och på kanterna, deras backlinje brukar också stå ganska högt. De söker mycket inlägg på han Wallace och Gromit-kopian och den andra på topp, gäller att komma ut och stöta i tid och hindra prickskytte. På det hela är IFK ett bra organiserat lag, ungefär som oss och inte sällan blir det ju också tighta jämna matcher. Med mycket kamp. Och inte desto mindre av den varan imorgon. Vi är inställda på skitväder, för vi vet att det inte funkar att gå ut och tro att vi kan klå dom med finlir. Det tar vi senare i år./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons