Annons
Nyheter

Ytterligare Sjööbodar på gång

Nyheter • Publicerad 20 maj 2008

BYXELKROK

Som Ölandsbladet tidigare berättat tänker Bertil Sjöö, ägare till den omtvistade sjöboden vid Lunnebodar, att uppföra ett antal sjöbodar för försäljning i Byxelkroks hamn. Och nu är de sju första på gång.

Annons

Han har nu låtit riva resterna av det eldhärjade rökeriet på fastigheten där sjöbodarana ska stå och byggmaterialet ligger redan på plats.

– Ja, i den första etappen handlar det om sju bodar. Det kommer bland annat att bli en fiskaffär som ersätter fiskbutiken i rökeriet. Vi har ett avtal med Bökelunds rökeri i Böda om leveranser, säger Bertil Sjöö.

TOTALT 19 SJÖBODAR

Det finns också lite planer på en mindre restaurang.

– På sikt kommer det att bli totalt 19 bodar på fastigheten, säger Bertil Sjöö som också berättar att han kommer att sätta upp en uppblåsbar hoppborg på tomten, vilket han tror blir uppskattat bland barnfamiljerna.

Det senare tycks det dock finnas delade meningar om i Byxelkrok. Somliga menar att den inte passar in i omgivningen och att hoppborgen därför bör stanna vid ett luftslott.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons