Annons
Nyheter

Väckt av bilkrock i trädgården

Nyheter • Publicerad 24 juli 2008

LÖTTORP

När fastighetsägaren i Löttorp gnuggade sömnen ur sina ögon, hade han svårt att tro vad han såg. I den demolerade trädgården stod en kraftigt krockskadad bil. Men dess förare var försvunnen...

Annons

Det var strax före halv fyra på torsdagsmorgonen som ”bilvraket” upptäcktes i trädgården på Löttorpsvägen. Krockkuddarna var utlösta, men av personen som suttit bakom ratten fanns inte ett spår – annat än några nedkörda träd.

MISSTÄNKT RATTFYLLA

Av bilens skick att döma befarades att föraren kunde vara skadad, varför en hundpatrull kallades till platsen för att söka efter den försvunne. Vid femtiden anträffades föraren en bit från olycksplatsen. Han hade ådragit sig diverse småskador, bland annat en stukad fot, och kördes med ambulans till Länssjukhuset i Kalmar. Mannen är nu misstänkt för rattfylleri, enligt polisen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons