Annons
Nyheter

Ungdomarnas Almedalen

Nyheter • Publicerad 25 juni 2013

En politisk arena för ungdomar, mitt i Borgholm, det kan bli verklighet valåret 2014. Ilko Corkovic står bakom förslaget att skapa en ungdomarnas motsvarighet till Almedalsveckan på Gotland.

– Vi saknar en arena för ungdomsfrågor, säger Ilko.

Annons

Han har redan långt framskridna diskussioner med Borgholms Cityförening och Regionförbundet om samarbete och hoppas att inbjudningarna snart kan vara på väg ut. I stort sett väntar han bara på besked om medverkan från Regionförbundet.

– Det skulle vara en trygghet att ha dem som medarrangörer och bidragsgivare och de är mycket positiva till detta, jag skulle bli mycket överraskad om de säger nej.

Ungdomsfrågorna är väldigt viktiga, inte minst till valet 2014 som till stora delar kommer att röra ungdomsfrågor som arbetslöshet, bostäder, utbildning och inflytande.

Läs hela artikeln i tisdagens Ölandsbladet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons