Annons
Nyheter

Tomten besökte långlördag i Löttorp

Nyheter • Publicerad 15 december 2008

LÖTTORP

I lördags var det Långlördag för första gången i Löttorp. Butikerna höll öppet och självaste Tomten hälsade på tillsammans med sina stjärngossar i ett ridande Luciatåg.

Annons

Hälsans Hus höll öppet hus, det var aktiviteter i Åkerbohallen och butikerna lockade kunder med både smått och gott inför julen. I Hälsans Hus kunde man få en riktig ansiktsrengöring, avslappnande och masserande samt en fin makeup av Katja Friman och Mona Andersson. Jenny Nilsson från Aktiv Hälsa bjöd på smoothies och lät den som ville få en koll på hur man mådde rent fysiskt.

Ponnyridning ordnades vid Pelles av Hipposaurus, Äventyr med Stora Hästar.

Företagarna hade ordnat en tipspromenad som gick mellan butikerna Rosas Handel, Angelas Seniorshop, Konditoriet, Nya Kryddan, Löttorps Leksaker, Löttorpshallen, Pelles, Löttorps Lampaffär och Hälsans Hus.

Dagen avslutades med ett ridande Luciatåg och det var många som gladdes över detta. En del tog till och med cykeln och följde Luciatåget på dess färd genom Löttorp.

EVA JOELSSON

eva.joelsson@olandsbladet.se

l

 

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons