Annons
Nyheter

Teracom: ”Tidsplanen håller”

Nyheter • Publicerad 14 augusti 2007

LÖTTORP

Andra hälften av augusti, då skall det gå bra att se på TV på norra Öland. Det lovar presschefen Lennart Ivarsson på Teracom.

Annons

Det var i början av juli som Teracom gav vika för opinionen, bland annat Ölandsbladets protestkampanj, och lovade förstärka signalerna till digital-TV i trakten. I augusti skulle jobbet vara gjort. I fredags kunde företaget meddela att arbetet med att montera upp sändare och antenner påbörjas denna vecka.

– Sändningen från den nya stationen kommer att kunna inledas före augusti månads utgång, säger Lennart Ivarsson, presschef på Teracom.

– Om inte något oförutsett inträffar.

”MEN ALLT KAN JU HÄNDA”

Kenneth Pettersson på Kenneths Radio & TV i Löttorp berättar att många fortsätter att ringa för att höra sig för när det kommer att hända något med TV-utsändningarna.

– Men jag tror att det här bara är början, det är säkert fler stationer som behöver renoveras och förnyas. Men någonstans måste man ju börja, säger Kenneth Pettersson som ser fram mot att Teracom skall ha sitt arbete slutfört före augusti månads utgång.

– Men allting kan ju hända, och det är väl bäst att vänta och se.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons