Annons
Nyheter

Stor sökinsats efter försvunnen 84-åring

Nyheter • Publicerad 12 februari 2014

 

En 84-årig kvinna bosatt i Stora Rör är anmäld förvunnen. Ett 20-tal poliser finkammar nu ett stort område i sökinsatsen efter henne.

Annons

- Det finns indikationer på att hon var i bostaden i lördags, men därefter har ingen sett eller hört av henne, säger insatschef Jörgen Håkansson till Ölandsbladet.

 

Både polis och ortsbor beskriver kvinnan som pigg och vital.

- Ofta ute på promenader, jag såg henne så sent som i fredags då hon drog iväg efter vägen här. En riktigt krutgumma, liten och smal och med basker på huvudet, säger en ortsbo till tidningen.

Polisen ställde tidigt på onsdagsförmiddagen upp sin husbil utanför den ensamstående 84-åringens hus i Stora Rör, belägen efter vägen till Isgärde. Under sökinsatsen fungerar husbilen som sambandscentral.

– Vad vi har är en kvinna som anmäldes försvunnen igår (måndag) kväll, anmälaren är en bekant till henne. Det senaste samtalet i telefon med kvinnan var i fredag,  därefter har ingen sett eller hört av henne. Cykeln är hemma, bilen är hemma – vi är väldigt frågande till vad som hänt, säger insatschef Jörgen Håkansson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons