Annons
Nyheter

Stefan överklagar ej Arenabeslutet

Nyheter • Publicerad 17 december 2008

Stefan överklagar

ej Arenabeslutet

Annons

Kalmar

Stefan Siverud i Kalmar överklagar inte länsrättens godkännande beslut om Arenabygget och den kommunala borgen på 100 miljoner kr.

Det meddelar Stefan i ett mejl till Ölandsbladet. Övriga klagande uppges heller inte gå vidare med ärendet, vilket innebär att det bara är att fylla på diesel i maskinerna och dra igång med bygget. Vad som återstår och som kanske kan dra ut på tiden är Swedbanks godkännande av 280-miljonersbygget. Men det ligger en kommunal borgen på 100 miljoner i botten så det bör väl vara en säker affär.

På sin hemsida skriver Stefan Siverud.

”I slutändan är det bara att ge upp – som jag sa redan innan arenabeslutet togs i augusti så drivs alla prestigebyggen i Kalmar igenom förr eller senare, oavsett rimlighet. Det enda som kommer hända om jag överklagar vidare är att kommunen anlitar fler dyra jurister som letar kryphål, och som lagen ser ut är det nog lätt för dem att vinna.”

”Det återstår bara att böja sig för herrarna, ner på knä och ta emot helt enkelt. Socialismen och överheten segrar som alltid.”

KURT LUNDGREN

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons