Annons
Nyheter

Sena svar från från Martin Stenberg

Nyheter • Publicerad 25 oktober 2006

ÖLAND

Efter flera påstötningar och endast några timmar innan denna tidnings pressläggning svarade Martin Stenberg, talesman för reklambyrån rmbr, på de frågor Ölandsbladet upprepade gånger mailat och faxat honom.

Annons

Bland annat ställdes dessa frågor:

• Din allmänna uppfattning om tvisten mellan dig och Gustaf Öholm/Ötab, vad är grunden till tvisten?

• Hur ser du på Ötabs motargument?

• Enligt PRV är det brukligt att i fall som detta lämna in ansökan som ombud för kunds räkning. Varför gjordes inte det?

* Är du beredd att dra tvisten till domstol?

– Rmbr är beredd att ta tvisten till domstol. Dels på grund av det exceptionella sätt som Öholm behandlat reklambyrån, dels därför att vi vill ha vår heder återupprättad. Vi har ett långt och gott grundmurat rykte som kreatörer och reklammakare, säger Martin Stenberg i sitt långa och sena svar och som Ölandsbladet återkommer till på lördag.

Martin Stenbergs namn har funnits kring flera arrangemang på Öland. 2003 uppförde han revy i Kackelstugan i Västra Sörby samt trollerishow i Folkets Hus i Borgholm för att 2006 göra comeback på ön i och med samarbetet med Ötab och planer på spelmässa. Under skördefesten stod han bakom Pumpakastet på Solberga Gård.

MICHAEL STÅHL

michael.stahl@olandsbladet.se

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons