Annons
Nyheter

Rasistbråk, brand och stölder

Nyheter • Publicerad 12 maj 2008

MÖRBYLÅNGA

Några personer i ett gäng sparkade på lördagskvällen mot och ropade okvädningsord till några av flyktingarna som bor i Mörbylånga. Polisen söker nu dessa personer, som nu är misstänkta för hets mot folkgrupp.

Annons

Natten till söndag fick polis och räddningstjänst ett larm om en brand i en flytbrygga på Barnässtigen i Borgholm. Branden hade hunnit sprida sig till gräset runt bryggan. De som hade grillat där under kvällen är nu misstänkta för allmänfarlig vårdslöshet.

FRÄCK STÖLD

Brodeributiken på hamnplan i Färjestaden utsattes på lördagen för en fräck kupp. Någon av kunderna i butiken tog hela dagskassan, 700 kronor samt 500 kronor som den personen hade stulit ur en handväska. Personen försvann lyckades göra detta utan att någon märkte någonting alls.

Dessutom blev en kund på ICA Almérs i Färjestaden under lördagen av med sin plånbok, vilken innehöll 2 500 kronor.

EVA JOELSSON

Fotnot:Den försvunna plånboken, inklusive dess innehåll, kom senare till rätta. Det visade sig att ägaren förlagt den i affären.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons