Annons
Nyheter

Ny omgång med ”Böda Camping”

Nyheter • Publicerad 11 maj 2011

BÖDA SAND

”Böda Camping – andra sommaren” heter fortsättningen av den poplära dokusåpan som kommer att spelas in på Böda Sand under några månader i sommar.

Annons

– I år vill vi göra programmet ännu bättre, lyfta fram starka karaktärer och berätta deras campinghistorier, lovar produktionsbolaget Strix som spelar in för Kanal 5:s räkning.

– Fantastiskt att man satsar på en fortsättning, det är jättekul, säger Anna Barkevall, vd på Böda Sand.

– En del av det gamla gänget kommer att finnas med, men nu söker man fler barnfamiljer. Temat är värme och mindre fest, men visst lyfter man fram både restaurang och after beach och följer även personalen.

– Camping är ju väldigt hett idag, det visar ju statistik och prognoser från både branschorganisationer och myndigheter.

Och visst är det så; husvagn, husbil eller stuga, alltfler väljer camping i sommar.

– Inspelningsteamet kommer ner redan den 27 maj och provfilmar, och samtidigt är det en turistkickoff här på Böda Sand, säger Anna Barkevall.

Härom dagen var det också slutbesiktning på de 15 senaste stugorna i Böda Sand Strandby, ett koncept som slagit mycket väl ut.

– Idag är det tre stugor kvar men jag räknar med att de kommer att säljas under Kristi Himmelsfärdshelgen, säger Anna Barkevall som ser bokningarna till campingen strömma in.

– Bokningskurvan brukar plana ut så här års, men det handlar om en ökning på något tusental, jämfört med samma tid förra året.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons