Annons
Nyheter

Namnlistor för en simbassäng

Nyheter • Publicerad 12 mars 2008

MÖRBYLÅNGA

– Vi vill ha en simbassäng i Mörbylånga.

Annons

Ett 80-tal elever vid Skansenskolan i Mörbylånga har skrivit på namnlistor som nu överlämnats till kommunalrådet Kent Ingvarsson.

I måndags slog den tvärpolitiska gruppen för Mörbylångas framtid fast vikten av en simhall i Mörbylånga samhälle. Förslaget är att en simhall eller simbassäng skulle ligga i hamnområdet. Ett område som fortfarande är omgärdat med en del frågetecken. Det gäller bland annat lantmännens lokaler.

ENIGHET MED ETT UNDANTAG

– Enigheten om behovet av en simhall i Mörbylånga måste nu få sitt konkreta uttryck i att en simhall verkligen kommer till stånd i köping, som Mörbylångas framtidsgrupp genom Fredrik Kullman uttryckte det vid måndagens uppvaktning av kommunalrådet Kent Ingvarsson i samband med presentationen av Mörylångas utvecklingsmöjligheter.

80 elever vid Skanenskolan stödjer planerna. Eller? Något rötägg har strukit över Mörbylånga och i ställer skrivit något annat på namnlistans försättsblad. Tittar man noga ser det ut som om någon skrivit ”Vi vill ha en bassäng – i Färjestaden”...

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons