Annons
Nyheter

Motocrossförares operation gick bra

Nyheter • Publicerad 5 oktober 2011

FÄRJESTADEN/LINKÖPING

Den femtonåriga kille som i lördags råkade ut för en allvarlig motocrossolycka gick igenom en lyckad operation under måndagen.

Annons

Den femtonåriga Färjestadsbon opererades under måndagen på Linköpings universitetssjukhus, intensivvårdsavdelningen. Sjukhuset uppger att han var svårt skadad och opererads akut. Det ar under lördagen som han vid en allvarlig motocrossolycka ute i Moskogen, Läckeby, fick allvarliga nackskador .

– Det enda jag har fått reda på är att operationen gick bra. Vad det sedan innebär kan jag inte svara på, säger Gunilla Johansson, Färjestadens GoIF, som är kontaktperson i ärendet.

Läkarna ska alltså enligt uppgift vara nöjda med operationen men femtonåringens nuvarande hälsotillstånd är oklart och även vad som kommer att ske de närmsta dagarna.

MAGNUS ANDERBERG

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons