Annons
Nyheter

Mörbylånga Företagarförening startar om med större nätverk

Nyheter • Publicerad 4 oktober 2007

MÖRBYLÅNGA

För att möta framtiden och den samhällsutveckling som står för dörren, breddar nu Mörbylånga Företagarförening sitt nätverk. Det sker vid ett stormöte i Hembygdsgården i kväll.

Annons

Breddningen görs genom att bjuda in alla företagare och företag, som har Mörbylånga som postadress. Totalt har 150 inbjudningar gått ut och nu hoppas föreningens styrelse på ett rejält intresse. Programmet är ambitiöst och inleds av Bengt Åstrand, ordförande i Färjestadens Företagarförening. Han ska berätta om den föreningens verksamhet.

Gun Karlesand från Näringslivskontoret i Mörbylånga kommun ger information om den service som hennes organisation kan ge, medan kommunalrådet Kent Ingvarsson (m) ska

komma med färska nyheter om vad som är på gång i Mörbylånga köping med omland. Mötet avslutas med diskussion om Mörbylångas framtid, sett ur ett företagarperspektiv. Majoriteten av medlemmarna är ensamföretagare och föreningens styrelse kommer att framhålla bland annat vikten av samarbete över alla gränser.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons