Annons
Nyheter

Misstänkt hustrumisshandlare hotade att skjuta ihjäl polis

Nyheter • Publicerad 31 juli 2008

FÄRJESTADEN

Vid upprepade tillfällen utsatte en 46-årig man sin hustru för slag och knuffar som framkallade missfärgningar, svullnader och sår. Vid ett av tillfällena ska han också ha hotat en polis till livet.

Annons

Fyra separata tillfällen står med i åtalet och samtliga händelser har inträffat i den gemensamma bostaden. Kvinnan har blivit slagen i ansiktet och fått tröjan sönderriven. Vid två tillfällen har mannen också knuffat omkull henne, varpå hon drabbats av sårskador, svullnader och blåmärken.

DÖDSHOT

I samband med en av händelserna kom två poliser till bostaden och omhändertog 46-åringen. Mannen ska då ha hotat den ene polisen genom att säga att han skulle sätta dit polisen, misshandla och skjuta honom eftersom mannen menar att polisen tidigare ljugit i rätten och satt dit mannen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons