Annons
Nyheter

Lapp på luckan när det var schlagershow

Nyheter • Publicerad 1 november 2006

Schlagerkväll på Guntorps Herrgård = utsålt.– Underrubriken var sanslöst rolig schlagerkväll och det blev det, säger krögare Ulf Olsson.

Utanför öste regnet ner och inne var det fullt ös. Från lågtryck till högtryck genom att bara öppna dörren till Guntorps Herrgård.

Annons

169 gäster - utsålt - drog Annika Pettersson och Jonas Rydeberg med storband när de körde ”Sanslöst Rolig Schlagerkväll” i helgen.

– En mycket trevlig kväll och det är jätteroligt att publiken kommer. Den här gången hade vi, förutom många från Öland, gäster från Blekinge, Växjö, Västervik och till och med två par från Katrineholm, berättar Ulf Olsson belåtet.

– Alla var väldigt glada och artisterna tyckte att det var bra. Även dansen efter showen var mycket uppskattad.

Denna ”höstens ljusglimt” a´la Ulf Olsson/Guntorps Herrgård är en tradition som kommit för att stanna.

– Helgens ”ljusglimt” var den tredje i ordningen och det blir definitivt en fjärde nästa år, påpekar Olsson bestämt.

Vad var det då Johan Rydeberg och Annika Pettersson hade repat på hemma i det Rydbergska köket?

Under Ölandsbladets visit hann vi uppsnappa Book-klassikern ”ABC” samt en tämligen originellt utförd Roger Pontare-akt där Rydeberg studsade runt i indianskrud. Fast numret att minnas var ”Alby”, platsen att hänga med till, en sanslös och samtidigt mycket bra Rydeberg-tolkning av Martin Stenmarcks ”Las Vegas”.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons