Annons
Nyheter

Kökrock vid övergångsställe i Rälla

Nyheter • Publicerad 28 juli 2009

En olycka med sex bilar inblandade inträffade vid 16-tiden på tisdagen på väg 136 strax före Rälla-korset i norrgående riktning.

En bil stannade vid övergångsstället för att lämna företräde åt gående vilket inte observerades i tid av den efterföljande bilen. Bil nummer tre stannade men blev senare direkt påkörd bakifrån. Ytterligare två bilar blev inblandade i krocken.

Annons

Sven Klefbäck, läkare i Borgholm, satt i den tredje bilen och blev påkörd bakifrån. Han kunde konstatera att det inte blev några personskador men att fyra av de sex bilarna fick bärgas från platsen, rejält tilltygade.

– De två första bilarna klarade sig bättre och kunde köra iväg direkt, de märkte säkert inte vad som hände sedan, säger Sven Klefbäck.

Trafiken stannade upp för en stund men så fort bilarna hade kunnat föras åt sidan och diverse splitter sopats upp var det fri körväg igen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons