Annons
Nyheter

Klartecken till bowling

Nyheter • Publicerad 28 november 2006

Efter besök i rännan och envisa spärrar blev det till slut strike för kommunledningen – fullmäktige klubbade sent på måndagskvällen igenom det så kallade bowlingavtalet mellan Lokstallet AB och Borgholms kommun.

Avtalet innebär att kommunen köper tjänster av bowlinghallen för 500 000 kronor per år i ett tre-årigt avtal. Tjänsterna är rabatterade priser för ungdomar och pensionärer vid hyra av bowlingbana, boulebana och internet.

Annons

Fullmäktiges klartecken innebär enligt Lokstallets företrädare Anders Lindström att anläggningen kan stå klar till sommaren 2007.

Fullmäktiges beslut var inte enigt, båda miljöpartiet och vänstern krävde återremiss och omförhandling av avtalet. I voteringen segrade dock bowling-lägret med klara 38 – 3. Fyra ledamöter avstod från att rösta.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons