Annons
Nyheter

Kapelludden storsatsar

Nyheter • Publicerad 26 februari 2014

Multihall, nytt poolområde, 18 stugor, lägenhetshotell och ett 20–tal hus för åretruntboende.

Det är något av de investeringar som ingår i den framtida utvecklingen av Kapelludden Camping & Stugor, en satsning som fullt utbyggd ligger i häradet 100 miljoner kronor.

Annons

I tisdags presenterades planerna för kommunstyrelsens arbetsutskott, eller visionen som campingens VD Anders Jonsson föredrar att kalla det.

– Vi har sedan många år haft idéer och utvecklingsförslag som presenterats för kommunen som markägare och som myndighet. Kapelludden har en tydlig önskan om att fortsätta sina investeringar i turist– och fritidanläggningen, säger Anders Jonsson.

– En förutsättning för att investeringar fortsätter är också att det även fortsättningsvis ska vara affärsmässigt försvarbart att driva företaget. För att uppnå detta krävs ett nytt avtal mellan parterna som möjliggör finansiering tillsammans med markägaren eller i egen regi.

Läs hela artikeln i torsdagens Ölandsbladet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons