Annons
Nyheter

Häktning för mordförsök

Nyheter • Publicerad 28 juni 2007

KÖPINGSVIK

Två av de tre män som suttit anhållna misstänkta för mordförsök på en jämnårig man i Köpingsvik under midsommarhelgen, häktades på onsdagseftermiddagen.

Annons

På ondagen hölls häktningsförhandling mot de tre  män som sedan söndagen suttit anhållna misstänkta för mordförsök på en jämnårig man i Köpingsvik. Två av männen, 20 och 21 år gamla häktades misstänkta för mordförsök.

– Vi får se om rubriceringen blir mordförsök alternativt grov misshandel, säger Sven– Erik Karlsson, informationschef vid Kalmarpolisen.

Den tredje 18- årige mannen släpptes på fri fot efter förhandlingarna.

KNIVSTUCKEN

Det var under midsommarhelgen som offret, en 20- årig man blev överfallen och knivstucken i halsen av männen i Köpingsvik. Mannen fick lindriga skador.

Polisen är fortfarande förtegen om motivet och relationen mellan männen, då förundersökningen pågår och fler vittnen ska höras.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons