Annons
Nyheter

Flera fall av misshandel

Nyheter • Publicerad 26 juni 2011

Under midsommardagsnatten har flera misshandelsfall inträffat på Öland.

En grov misshandel ägde rum på Ekerums camping vid 21-tiden. Två män greps för våld mot tjänsteman, grov misshandel och skadegörelse. De ska bland annat ha kastat stolar mot en man, slagit ordningsvakter samt gjort sig skyldiga till skadegörelse på en bil.

Annons

I Borgholm hamn blev en kille och en tjej misshandlade vid 23-tiden. Det var fyra män som hoppar ur en bil och ger sig på paret. Polisen konsaterar: "Bilen är känd och utredningsläget är gott".

Vid 23.30-tiden blir en man misshandlad utanför Strand hotell i Borgholm. Gärningsmannen är okänd.

Strax efter midnatt rapporterar polisen om en ringa misshandel på Lundegårds camping. Några minuter senare var det dags igen, denna gång vid Harrys i Borgholm. En man blev misshandlad och gärningsmannen avvek från platsen. Ambulanstransport behövdes för den nedslagne.

Vidare rapporterar polisen från natten om bland annat en mindre anlagd brand på gräsmattan utanför Harrys (branden släcktes snabbt) samt om ett inbrott i en outletaffär i Byxelkrok.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons