Annons
Nyheter

Dunka, dunka, på dansgolvet

Nyheter • Publicerad 28 oktober 2011

BORGHOLM

33-åringen blev våldsam på Strand Hotells dansgolv. När vakter försökte lugna ned honom blev det tumult.

Annons

Nu döms 33-åringen för detta och en rad andra brott till 75 timmars samhällstjänst och villkorlig dom.

Det var kring midnatt den 5 juli som 33-åringen kom i bråk på dansgolvet. Enligt egen utsago för att freda sin flickvän mot tre andra män som ”tafsade” på henne.

Ordningsvakter grep tag om 33-åringen, som försvarar sitt våldsamma beteende mot dessa med att han inte begripit att dessa var vakter. 33-åringens berättelse backas till viss del upp av hans flickvän. Men tingsrätten konstaterar att hennes uppbackning av sin pojkvän inte stämmer med det 33-åringen själv berättat.

Tre ordningsvakter vittnar var för sig om hur aggressiv. De fick vara fyra man för att överhuvudtaget ens kunna få på 33-åringen handfängsel.

Mannen döms för våldsamt motstånd, men också narkotikabrott, rattfylleri och misshandeln. Misshandeln skedde mot flickvännen efter ett svartsjukedrama.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons