Annons
Nyheter

Cyklist avled efter olycka

Nyheter • Publicerad 17 juni 2013

Vid lunchtid på måndagen inträffade en olycka där en bil och en cyklist var inblandade. Händelsen skedde på väg 136 i Algutsrum. Strax efter klockan 16 kom beskedet om att mannen som var i 80-årsåldern avlidit på grund av svåra skador. 

En cyklist i 80-årsåldern skadades svårt när han blev påkörd av en bil på måndagen. Det hela gick mycket snabbt och en polisutredning väntas ge en klarare bild över vad som har hänt.

Bilen med en husvagn kom söderifrån på väg 136 när den körde på mannen, som skulle leda sin cykel över till den västra sidan av vägen. Bilens vindruta krossades vid smällen och cykeln flög iväg flera meter. Senare under eftermiddagen bekräftades att mannen, som var vid medvetande när räddningstjänsten kom till platsen, hade avlidit.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons