Annons
Nyheter

Campinggranne dömd för misshandel

Nyheter • Publicerad 13 maj 2011

HAGA PARK

Den trevlige campinggrannen blev som förbytt. Plötsligt kastade han öl i ansiktet på värdinnan och sedan misshandlade han värden.

Annons

Nu döms den 36-årige campinggrannen från Sundsvall till 50 timmars samhällstjänst och villkorlig dom för händelsen som inträffade på Haga Parks camping den 12 augusti 2010.

36-åringen minns på grund av bersuning ingenting av händelsen. Det gör däremot det ofredade paret.

Makarna satt utanför sin husvagn när 36-åringen kom förbi. Denne var inledningsvis trevlig och berättade att han tillbringat kvällen på en kräftskiva.

Men någonstans slog det slint. Plötsligt hällde 36-åringen en öl över kvinnan och då mannen ingrepp så försökte 36-åringen slå och bita denne. Misshandeln bedöms inte som ringa.

36-åringen ifrågasatte ingenting av det som makarna berättade för tingsrätten.

Förutom 50 timmars samhällstjänst och villkorlig dom, döms 36-åringen också att betala skadetsånd på 16 764 kronor till mannen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons