Annons
Nyheter

Brand i servicehus på camping

Nyheter • Publicerad 21 juli 2008

LUNDEGÅRD/KVIGERÄLLA

Vid ett-tiden på lördagseftermiddagen upptäcktes en brand i ett av servicehusen på Lundegårds camping. Det var en gäst på campingen som såg att det rök ur ett fönster.

Annons

När ägaren Micke Henning kom till byggnaden slog eldslågor ut bakom den TV som fanns i samlingsrummet. I väntan på räddningstjänsten släcktes elden med hjälp av den eldsläckare som fanns på plats. Senare tog brandmännen hål i väggen bakom TV:n för att upptäcka eventuella ytterligare brandhärdar. Servicehuset med kök och diskrum blev rökskadat men kunde öppnas igen på söndagseftermiddagen efter sanering. Samlingsrummet kommer tills vidare att hållas stängt. Polisen meddelar att det inte är aktuellt med någon vidare teknisk utredning.

SVÅRT ATT HITTA TILL KVIGERÄLLA

På lördagsmiddagen blev räddningstjänst och polis dessutom larmade till Kvigerälla på södra Öland. Väl framme kunde brandmännen konstatera att det var en eldosa som brunnit och orsakat rökutveckling.

Eftersom polispatrullen inte hittade till platsen togs en anmälan om händelsen upp via telefon på måndagsmorgonen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons