Annons
Nyheter

Bonde fann ”fru”

Nyheter • Publicerad 5 oktober 2006

I går kväll började TV4-serien Bonde söker fru. Fyra av de åtta singelbönderna som presenterades i våras, fick flest brev från intresserade singeltjejer, och gick vidare i programmet.

Börje Carlsson, bonden från Öland var en av dem som inte gick vidare. Han fick inte tillräckligt många brev för att få vara kvar i serien, men bland de 20-talet brev han fick, hittade han ett som tilltalade honom på många sätt. Det var från en ung tjej i Mellansverige och han tog omgående kontakt med henne och det visade sig att intresset var ömsesidigt och kontakten består – om än på avstånd så här långt.

De har hunnit träffas både i hennes hemtrakter mellan Sala och Västerås och på Börjes gård på Öland. De har flera gemensamma intressen, bland annat att bugga. Och när serien i höst följer upp de fyra bönder som inte fick fortsätta i serien kommer förstås Börje Carlsson att berätta sin historia.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons