Annons
Nyheter

Blev vittne till karusellolyckan

Nyheter • Publicerad 17 juli 2008

GÖTEBORG/BORGHOLM

Under tisdagseftermiddagen inträffade en olycka på Liseberg där bland andra IFK Borgholms F12-lag befann sig. Som tur var fanns ingen av öländskorna i karusellen som havererade.

Annons

Många av Gothia Cup:s deltagare fanns på plats för att avsluta tisdagen på Lisebergs nöjesfält när åkattraktionen Rainbow brakade ihop. Flertalet av de som åkte i den slungades ur karusellen och föll handlöst ner i asfalten när korgen de färdades i tippade och slog i marken. Ett 20–tal skadades varav några stycken allvarligt.

ÅKTE PRECIS INNAN

I kön till åkattaktionen stod flera spelare från IFK Borgholms F12-lag och en del tjejer i laget hade åkt den bara minuter tidigare.

– Det har tagit på dem förstås, det blev mycket funderingar. Men de är bra på att ta hand om varandra och vi har pratat mycket om det, säger tränaren Jenny Ådnanes.

IFK:s delegation valde att lämna Liseberg efter olyckan.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons