Annons
Nyheter

Bilfärd slutade i husrannsakan

Nyheter • Publicerad 27 maj 2011

 

BORGHOLM

Annons

Två män i en bil slutade i husrannsakan och narkotikabeslag.

– Det hittades cannabis och amfetamin, berättar Ölandspolisens teamchef Magnus Areskog.

Det ena gav det andra, en stoppad bil och misstänkt drograttfylla resulterade i anhållan och narkotikafynd.

Två män i 50-årsåldern anhölls förra söndagen misstänkta för en rad narkotikarelaterade brott.

– Båda är kända för oss sedan tidigare, kommenterar polisens teamchef Magnus Areskog och berättar att männen stoppades under en bilfärd i Borgholm.

– Föraren visade tecken på att vara narkotikapåverkad och det hela slutade med en husrannsakan mot en fastighet strax söder om Borgholm. Där hittades lite cannabis samt 20 gram amfetamin.

Männen är numera släppta och på fri fot, men med flera brottsmisstankar riktade mot sig.

– Föraren är misstänkt för drograttfylla och där får vi invänta analysresultatet, båda är misstänkta för narkotikabrott av normalgraden eget bruk och sedan har vi beslaget.

• Misstanke om att de säljer narkotika?

– Svårt att säga – det kan vara för eget bruk, det kan också vara för försäljning. Däremot visar beslaget att det finns amfetamin här i Borgholm, något som dyker upp då och då och som inte känns bra. Det sista vi önskar är att det kommer in bland ungdomarna, säger Magnus Areskog.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons