Annons
Nyheter

Berusad påkörd på 136:an

Nyheter • Publicerad 14 juli 2008

ÖLAND

En berusad man, född 1981, som vinglade omkring på 136:an vid infarten till Räpplinge natten till söndagen och blev påkörd av en bilist. Mannen klarade sig med en skadad vänsterfot. Föraren är inte misstänkt för brott. Och detta var inte det enda som hände i helgen.

Annons

Natten till söndag får polisen tips om rattfyllerist. Polisen får stopp på färden i Algutsrum. Tidig söndag larmas polisen till Marsjö, där privatpersoner försökt släcka en brand i bastu. Tre personer förs till sjukhus eftersom de fått i sig mycket rök.

SEXUELLT OFREDANDE

Tidig söndag morgon kommer en kvinna till polisstationen i Borgholm och anmäler att hon blivit utsatt för sexuellt ofredande.

På söndagsmorgon får polisen larm om inbrott på campingen i Mörbylånga, där förövaren tagit med sig kassaskåpet. Samma sak har inräffat på en restaurang i köpingen.

SJUÅRING FÖRSVANN

På söndagskvällen anmäls en sjuårig pojke försvunnen i Böda. Han hittas senare av sin pappa, lekandes på stranden.

På söndagskvällen upptäcks en rattfyllerist i Köpingsvik i samband med en trafikkontroll. Han medtas för kroppsbesiktning och förhör. Senare på kvällen får också polisen tips från allmänheten i Köpingsvik om rattfylleri och polispatrull skickas ut för att spana efter bilisten.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons