Annons
Nyheter

”Beklämmande och beklagligt ärende”

Nyheter • Publicerad 25 oktober 2006

ÖLANDTuristchefen Gustaf Öholm anser att det som behöver sägas i tvisten med Martin Stenberg/rmbr finns i den dokumentation Ölandsbladet tagit del av och han är därmed fåordig i sina kommentarer.– Men ärendet är beklämmande och beklagligt och tyvärr ser det ut att sluta i domstol, säger han dock.

Synen på tvisten är glasklar:

Annons

– Som jag ser det, och många berörda med mig, har Ötab anlitat Martin Stenberg och betalat honom 150 000 kronor för arbete, där framtagande av ny slogan ingick. Han har utfört arbete åt oss och fått betalt.

– I en bra affärsrelation är det inget konstigt att den som tar fram slogan också sköter varumärkesansökan till PRV. Det är brukligt och inget ovanligt att ombud söker för kunds räkning.

I tvisten mellan Ötab och Martin Stenberg finns inslag av personangrepp och Gustaf Öholm väljer att inte kommentera den delen av striden.

– Jag vill inte uttala mig om Martin Stenberg som person utan kan bara konstatera att vårt samarbete är avbrutet.

Överhuvudtaget vill Gustaf Öholm slippa lägga kraft på bråket kring guldkanten.

– Jag försöker ägna så lite tid som möjligt åt tvisten med Stenberg, det finns annat och mycket mer positivt att fokusera på. Mycket kul och spännande är på gång och ÖTAB är inne i en process som alla står bakom.

MICHAEL STÅHL

michael.stahl@olandsbladet.se

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons