Annons
Nöje

Ramone till Carlas Café – Utsåld efter två dagar

Carlas Café har lyckas få in en extra spelning i spelschemat. På söndag den 8 juli kommer Richie Ramone, som var trummis i kultbandet Ramones på 1980-talet.
NÄSBY • Publicerad 3 juli 2018
Den 8 juli gör Richie Ramone en spelning på Carlas Café.
Den 8 juli gör Richie Ramone en spelning på Carlas Café.Foto: Pressbild

– Han spelar på Latitud 57 och skulle spela på en annan festival men det blev inställt. Vi har jobbat med hans bokare i flera år och han hörde av sig och undrade ifall vi kunde ta ett datum. Det var bästa turen för oss, säger Carla Edholm, från Carlas Café.

– Det blir punk i Näsby! Det kommer att bli jättekul.

Annons

Gensvaret var stort, efter två dagar blev konserten utsåld.

– Det är många som har ringt efter det och velat komma. Vi har en begränsad lokal och tyvärr kan vi inte göra så mycket åt det.

Vad kan publiken förvänta sig av spelningen?

– Han kommer att spela en del låtar från sina soloplattor men också några Ramones-låtar. Han har fortfarande mycket attityd i musiken.

Är ni nöjda med starten på sommaren?

– Det har varit bra tryck på konserterna och det är många som tycker det är kul att vi är tillbaka. Vi fyller uppenbarligen ett tomrum och det är väldigt roligt.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons