Annons
Nöje

30-årig mjölkbonde från Öland söker kärleken i Bonde söker fru

Det är återigen dags för Linda Lindorff att bege sig ut i landet för att träffa årets bönder som tröttnat på singellivet och längtar efter att träffa den stora kärleken.
Algutsrum • Publicerad 25 mars 2024 • Uppdaterad 29 mars 2024
Isak Johansson från Algutsrum söker efter kärleken i TV.
Isak Johansson från Algutsrum söker efter kärleken i TV.Foto: TV4

Precis som vanligt smygstartar säsongen med en presentation av deltagarna så att tv-tittarna ska få chansen att skicka brev till den bonden som väckt deras nyfikenhet. Fram till 12 maj går det att skriva till bönderna. I närheten av Algutsrum bor Isak Johansson 30 år. Han driver tillsammans med sin pappa familjens moderna stora gård. Att Isak skulle bli lantbrukare var inte helt självklart först, men nu känns det helt rätt.

Isak är en driven person som gillar att hålla sig sysselsatt. Det finns alltid något att snickra, svetsa och bygga på, utöver de vanliga gårdssysslorna. Men när högsäsongen är över och mörkret faller är det dags att packa väskan och bege sig till varmare breddgrader.

Fram till 12 maj går det att skriva till bönderna som söker efter den stora kärleken i Bonde söker fru.
Fram till 12 maj går det att skriva till bönderna som söker efter den stora kärleken i Bonde söker fru.Foto: TV4

Årets bönder i Bonde söker fru

Isak, 30 år, mjölkproduktion, Öland

Göran, 69 år, westernryttare, Nykvarn

Anders, 34 år, mjölkbonde, Näsviken

Alma, 24 år, mjölkbonde, Mellerud

Kristian, 29 år, köttbonde, Vittinge

Annons

Isak är en äventyrare av rang som rest till jordens alla hörn. Den stora passionen är kitesurfing som har tagit honom till många spännande platser. Bergsbestigning, vandring, skidor, dykning, ja, nästan allt som ger lite extra adrenalinpåslag finns på listan av saker han tycker om att göra. Isak tycker att kaffet smakar godast när man kokar det på ett spritkök ute i naturen, men han uppskattar också en hemmakväll med brädspel.

Ölandsbladet kommer senare i år följa Isak i letandet efter den stora kärleken. Bonde söker fru - casting 2024 sänds den 1 april på TV4 Play och TV4.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons