Annons
Nyheter

Kramkalas på söndag

Nyheter • Publicerad 6 december 2007

Tisdagens åttondelsfinal i DM var en blek historia. Westervik kämpade och slet förtjänstfullt i två perioder för att sedan i tredje tröttna och hamna i famnen på sin egna målvakt. Detta gjorde att vi kunde rulla in några snygga kassar och till och med jag själv kunde fumla in ett misslyckat skott. Efter matchen bjöds det på Westervikssenap till hela laget vilket uppskattades av alla med matintresse.

Träningen dagen innan DM-matchen ställde Mange upp oss två och två och mitt emot varandra. Det suckades i tron om att någon fysiskt ansträngande aktivitet skulle föreligga, men icke. Istället skulle vi kramas med varandra vilket måste sett väldigt obekvämt ut för de som närvarade. Detta inför Storvreta matchen som ska inledas med att just krama en motspelare. Mange trodde detta skulle påverka oss negativt då han säger sig veta att vissa i laget har lite fobi för att krama människor de inte känner, därav tilltaget.

Annons

Träningen avslutades med en pricktävling mellan de äldre och de yngre, vilken vi i äldre laget givetvis tog hem för att slippa plocka ner sargen. Lite oväntat fick vi tacka den annars så passningsskicklige Elofsson för segern då han agerade sumpare med stort S i det förlorande laget.

Igår var det långlöpning för att vila våra slitna kroppar medan det idag blir bandy där det ska finslipas inför helgens bortamatch mot kramglada Storvreta. Tyvärr så skadade sig vår backjätte “Klasse kross” i knäet i kamp med en Westerviksspelare under matchen vilket han röntgade igår och i väntan på svar lär han inte närvara under dagens träning.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons