Annons
Nyheter

En obehaglig känsla.

Nyheter • Publicerad 27 november 2007

Innan gårdagens träning höll Mange ett bra snack med laget. Framförallt om vårt beteende under AIK-matchen samt vad som komma skall innan juluppehållet, som inte blir ett uppehåll enligt nämnde. Stämningen var god under träningen där det bjöds på mycket smått och gott.

Fystränaren Arne Svensson deltog under straffturneringen där han förmodligen satte rekord i hastighet fram till målvakten, utan bollkontakt. Tyvärr gick den inte in men det var många usla och otänkbara straffskyttar som faktiskt höll sig kvar i flera omgångar. Björn, Johan, Lennström, Lötte är helt talanglösa, numera i alla fall, på att slå straffar men deras straffar letade sig in varje gång. Tillslut vann Kim helt rättvist med sin balans och sjukt långa dragningar som bara han kan göra.

Annons

Under spelet syntes det att Sotarn var tillbaka då han är den enda jag sett, förutom sexåringar som spelar innebandy för första gången, som springer runt och samtidigt stödjer sig på klubban. Inte konstigt att han knäckt nio klubbor så här långt in på säsongen. Lägg därtill att han knappt närvarat vilket borde göra det hela till en förlustaffär för hans klubbsponsor.

Under spelet fick jag en obehaglig känsla som kan komma när någonting allvarligt drabbar en närstående. Josef hade precis avlossat ett skott för att sedan ramla ihop och ta sig för benet samtidigt som han skriker ett panikartat läte som om benet vore av. I två sekunder mår jag illa och det ser faktiskt ut som om benet är av, för att sedan höra att han skriker: Kramp, ahhhhh, hjälp! Jag har kramp! Alla viker sig av skratt istället för att hjälpa honom. Tillslut kommer Gunte till undsättning och han är kvickt på benen för att sedan genomföra resten av träningen.

Sedan tog Arne hand om dem han tycker springer för mycket på hälarna eller helt enkelt springer fel, vad vet jag. Gunte, Simon, Pontus, Lennström, Elof och någon mer jag förträngt fick köra extra hoppträning för att få bukt med problemen. Tyvärr under spelets gång sprang Elof och tänkte mer på att han skulle springa på tårna än att spela bandy.

Landslagstruppen som togs ut till Finnkampen är den mest intressanta jag sett på mycket länge. Hoppas det slår väl ut att ta med SSL´s för tillfället allra hetaste spelare.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons