Annons
Nyheter

Vinexperter i Kackelstugan

Nyheter • Publicerad 14 maj 2008

VÄSTRA SÖRBY

Två av landets  främsta vinexperter och vinskribenter kommer i morgon torsdag till Öland. Det är Karsten Thurfjell och Mikael Mölstad som ska leda en vinprovning på Kackelstugan i Västra Sörby.

Annons

Mikael Mölstad är bland annat huvudredaktör för vinguiden ”En värld av vin” och  restauranguiden ”White guide”. Karsten Thurfjell är kulturjournalist på Sveriges Radio och programmet Menys vinexpert.

SYDAFRIKANSKA VINER

Herr Mölstad och Thurfjell medverkar i torsdagens direktsända Meny och avslutar sedan dagen med att prata vin i Kackelstugan. Temat blir Sydafrika där kackelkrögaren Gunnar Aldestam har arbetat i vinter med att bygga upp och starta en folkhögskola. Ölands krögarförening har också importerat vin från Sydafrika. Ölandssparris och afrikansk gryta står på menyn.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons