Annons
Nyheter

Fullt ös med Hoffmaestro & Chraa

Nyheter • Publicerad 27 juli 2010

BORGHOLM

När Hoffmaestro & Chraa äntligen kom upp på scenen blev det en oförglömlig kväll. Publiken hänfördes av den rytmiska och svängiga musiken. Ingen lämnades oberörd.

Annons

Elvamanna-bandet Hoffmaestro & Chraa gästade Strand hotell på fredagsnatten. Utsatt speltid var klockan 23.00 men publiken fick tålmodigt vänta till 23.30 innan bandet sprang ut på scenen.

En halvtimmes väntetid är alldeles för lång tid men det var nog ingen som tänkte på det när spelningen var över.

Hoffmaestro & Chraa är ett av Sveriges bästa live band vilket de bevisade i Borgholm. De öste på från första stund, sångaren sprang fram och tillbaka på scenen som om varje sekund var dyrbar.

Publiken hänfördes, stämningen och pulsen kunde inte vara högre på den knöka-fulla terassen. Det var fest på scenen och överallt runt omkring. Ingen kunde låta bli att dansa när de drog igång låtar som Desperado, Highway man och Seize the day.

Men publiken fick även stå och mysa med lite lugnare låtar som Crimson sky och Young dad.

Det är svårt att förklara vilken slags musik de spelar. Influenserna är många, det går att hitta reagge, pop och samba. Själva kallar de sin musik för Skank-a-tronisk Punkadelica.

Vad det än är så görs det väldigt bra.

Hoffmaestro & Chraa tröttnade inte en enda gång under spelningen och publiken slutade aldrig att dansa.

ALEXANDER JENSEN

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons