Annons
Nyheter

Författarkväll i Södra Möckleby

Nyheter • Publicerad 23 juli 2008

SÖDRA MÖCKLEBY

Förra året samlades ett antal författare med anknytning till Öland för en författarkväll i Hagaby på norra Öland. På lördag, den 26 juli är det dags igen, denna gång i Södra Möckleby på södra Öland.

Annons

Här samsas författare som skriver i vitt skilda genrer men med Öland som gemensam nämnare. Lennart Sjögren läser inte sina dikter offentligt numera, men på lördag gör han ett undantag. Medverkar gör också Nina Södergren, aktuell med nya diktsamlingen ”Att vara och stilla gråta”. Per Planhammar ger i augusti ut romanen ”Blekaste aning” och kommer att läsa ur den.

Övriga medverkade är Kate Larson, Johan Nordbeck, Astrid Trotzig, Maj-Britt Wiggh, Nina Lekander, Elisabeth Palo samt Sören Bondeson. Platsen för evenemanget är i trädgården vid Kupan (gult, stort hus jämte kvarnen i södra delen av byn, på östra sidan av 136:an, vid 90-skyltarna).

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons