Annons
Nyheter

Dans(k) på slottet

Nyheter • Publicerad 20 mars 2008

ÖLAND

”Hvad gør vi nu lille du?” Tja, svaret kan vara att en och annan glad semesterfirare tar sikte på slottsruinen den 6 juli. Då stundar nämligen dansk pop-nostalgi a lá 70- och 80-tal.

Annons

– Kim Larsen. Det blir bra, tror Jan-Åke Johansson, verksamhetsansvarig på slottet.

Danska artister har i regel det svårt på den svenska marknaden, få lyckas bryta igenom den tuffa språkbarriären. Men undantag finns och Gasolin med frontmannen Kim Larsen är ett lysande sådant. Kort sagt, 70-talet var för många ett ivrigt mellanöls- och Kir-skrålande till odödliga låtar som ”Det bedste til mig og mine venner”‚ ”This is my life” och ”Hvad gør vi nu lille du”.

MER PÅ GÅNG

Så, söndagen den 6 juli får alla dessa chansen att återuppliva gamla dimmiga(?) minnen, då tar Kim Larsen med bandet Kjukken plats på slottets scen.

– I samarbete med Olsson & Jacobsson kör vi Kim Larsen, det blir bra, hoppas och tror Jan-Åke Johansson på Borgholms slott.

– Det börjar lossna på konsertsidan, mer är på gång. Bland annat har en tung aktör hört av sig, tillägger han.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons