Annons
Nyheter

Artistfyrverkeriet gjorde succé

Nyheter • Publicerad 18 juli 2008

EKERUM

På torsdagskvällen var det stor underhållning på Ekerum Golf & Resort. Lasse Holm landade med hela sin stora Diggiloo-turné. Kvällen bjöd på idel hits och publiken hade svårt att sitta still.

Annons

Det här är sjätte året som Lasse Holm åker land och rike runt med Diggiloo. Evenemanget har växt till en stor gigantisk föreställning. Idel ädla suveräna och folkkära, kända och mindre kända artister på scenen tillsammans med en underbar orkester.

Vi fick höra många av Lasses egna hits och självklart artisternas mest kända låtar. Vi bjöds på musikkavalkad från årets Melodifestival och ett hitmedley med allt från 80- och 90-talets bästa. Humor och allvar blandades med sång av inte bara komikern Thomas Petersson, som visade sig från sin bästa sida, utan även de andra artisterna visade att de minsann också är roliga och inte bara kan sjunga.

LASSES VARDAGSRUM

De artister som för tillfället inte framträdde på scenen, satt skönt tillbakalutade i en soffa, precis som om de var hemma i Lasse Holms vardagsrum. De njöt precis lika mycket som publiken av sina medartisters framträdande. Förutom de redan nämnda artisterna framträdde trumpetaren Magnus Johansson, Scandiniavian Strings, duotjejerna Anna Nilsson och Jennie Larsson och orkestern under ledning av Leif Ottebrand.

Två herrar ur publiken, Jörgen och Göran, fick komma upp på scenen och leda varsin kör, publiken, tillsammans med Lotta Engberg. Självklart succé! Den här showen är nog det bästa man kan se på en scen i sommar.

MER ÄN 8 000 ÅHÖRARE

Över 8 000 personer kom till Ekerum och det var nog inte något arrangörerna hade räknat med. Milslånga köer, trångt och försenat program med en halv timme blev resultatet. Trots detta hade alla inte hunnit komma fram till Ekerum, utan köade fortfarande när konserten började. Det borde ha funnits polis som dirigerade. Och ska man säga något negativt om själva konserten så är det nog att den är för lång. Det ska vara en familjeföreställning, men den håller på i över tre timmar och slutar inte förrän efter elva på kvällen. Den borde kanske bantas lite. Men alla som var där, njöt ändå för fullt och brydde sig inte om tiden.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons