Annons

Två heta dragplåster spelar på nya arenan – ”Oförglömlig upplevelse”

Sedan tidigare är det klart med Veronica Maggio och Miriam Brytant. Nu kommer även två av de mest spelade artisterna de senaste åren.
Borgholm • Publicerad 20 mars 2023 • Uppdaterad 22 mars 2023
Hanna Ferm och Bolaget spelar i Mejeriviken i sommar.
Hanna Ferm och Bolaget spelar i Mejeriviken i sommar.Foto: Peter Boström, Pressbild

Sedan tidigare är det klart att Veronica Maggio och Miriam Bryant spelar på den nya konsertarenan i Mejeriviken. Nu är det klart att även Hanna Ferm och Bolaget spelar där den 4 augusti.

– En riktigt kul bokning, som kommer att dra till sig en ung publik till vår stad. Veronica Maggio och Miriam Bryant spelar dessutom på samma scen kvällen efter, så det kommer bli festivalstämning i Borgholm, säger Anders Magnusson, tillväxtchef på Borgholms kommun i ett pressmeddelande.

Här saknas innehåll

Annons

2021 var Hanna Ferms stora genombrott då singeln ”För Evigt” blev den mest spelade låten på radio och intog förstaplatsen på Svensktoppen. Låten har över 21 miljoner streams och hon har bland annat följt upp detta med singlarna ”Flyg Fula Fluga Flyg” och ”Håller in Håller ut”.

Bolaget gjorde succé under förra året med låtar som ”Kan Inte Gå” och ”Dum”. Karriären för Falun-bandet startade 2019 på en förfest i en ungkarlslya och nu fyra år senare har de över 180 miljoner streams. ”Kan Inte Gå” blev förra året den mest streamade låten.

”Bolaget och Hanna Ferm är två heta dragplåster som kommer skapa en oförglömlig konsertupplevelse med mycket energi. Den unika kombinationen av dessa två artister kommer troligtvis att attrahera besökare från hela landet”, skriver konsertarrangörerna All Things Live och Only Live i pressmeddelandet.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons