Annons
Kultur

Gift vid första ögonkastet: Emmy om att gifta sig i TV: ”Det kändes faktiskt mer naturligt än vad jag trodde”

Nu är säsongen igång där ofrivilliga singlar matchas av psykologer, experter och sexolog. I förra veckans avsnitt fick vi se öländskan Emmy Johansson gifta sig.
Färjestaden • Publicerad 15 april 2024 • Uppdaterad 16 april 2024
Ölandstjejen Emmy Johansson gifte sig med Mattias från Täby.
Ölandstjejen Emmy Johansson gifte sig med Mattias från Täby.Foto: SVT

Deltagarnas längtan efter kärlek är stor. Tidigare fick vi höra Emmy berätta om att hennes singelliv beror på att hon vet vad hon vill ha. Om 27-åriga Mattias från Täby är mannen Emmy söker återstår att se, men att det blir en bra start i äktenskapet är det inga tveksamheter om.

– Det var jätteskönt att få lämna vigseln med Mattias.

Annons

Både brudparet och bröllopsgästerna ser glada ut. När paret får frågan om vad de har gjort när de inte varit med gästerna kommer svaret snabbt.

– Vi har stått och pussats, säger Emmy, och alla skrattar.

Till en början gick funderingarna på samtalsämnen och vad Emmy först skulle börja fråga om. Allt flyter på bra och Mattias älskar Emmys öländska dialekt. Emmy känner sig positivt överraskad efter vigseln.

Ölandsbladet har pratat med Emmy om hur det kändes efter bröllopet.

”Vilken tur att han var snygg” sa du i programmet. Hur viktigt är utseendet?

– Jag skulle säga att min känsla var, vad skönt att det finns en attraktion direkt. För självklart blir resan mer utmanande om man inte känner någon attraktion. Sen skulle jag säga att personligheten är 100 gånger viktigare, och en fin personlighet kan ju också skapa en attraktion.

Hur var pulsen när du skulle prata med din man för första gången?

– Det var väldigt nervöst, men jag var så himla nyfiken på Mattias och vem han var och hade innan så mycket frågor, men sedan var det nästan svårt att komma på allt man undrade för att det var så mycket känslor samtidigt.

Kändes allt helt rätt och naturligt?

– Ja, det kändes faktiskt mer naturligt än vad jag trodde. Sedan var det nervöst, men det blev aldrig stelt och jag kände mig direkt väldigt trygg och att jag kunde vara mig själv.

Annons

Bröllopsfesten hölls på Siggesta Gård där bröllopet var.

Blev det som du hoppades?

– Ja, bröllopsfesten var verkligen över förväntan. Vi blev verkligen som ett stort gäng och det kändes som att vi nästan hade träffat varandra tidigare. Så det var en helt fantastisk dag och kväll.

Förstod du varför experterna matchat er?

– Hmm bra fråga, ja, men det finns ju så många olika dimensioner av en relation så det är ju svårt att säga efter bara några timmar. Men min första känsla och av det jag fick se av Mattias gav mig en bra känsla!

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons