Annons
Kalmar

Man allvarligt skadad efter mordförsök – tre personer anhållna

Under natten till söndagen fördes en skadad man till sjukhus efter ett misstänkt mordförsök. Två män och en kvinna har anhållits misstänkta för mordförsök.
Publicerad 26 november 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Det var strax efter 01-tiden natten till söndag som polisen larmades till en adress i norra delarna av Kalmar med anledning av ett mordförsök.

På platsen anträffas en skadad man i 40-årsåldern. Han förs till sjukhus med ambulans. Mannen vårdas för allvarliga skador.

Annons

– Inget skjutvapen har använts, men jag kan inte gå in på i nuläget hur mannen har skadats, säger Filip Annas, presstalesperson vid polisregion Syd.

Efter att den skadade mannen transporterats till sjukhus berättar polisen att de kunde lokalisera en lägenhet som misstänks vara brottsplatsen. Enligt polisen anträffades inte mannen i den aktuella lägenheten.

– Vi börjar omgående med utredningsåtgärder. Kriminaltekniker har varit i lägenheten och genomfört en undersökning.

Tre personer har gripits misstänkta för mordförsök. Vad för kön och ålder det är på de misstänkta vill polisen inte gå ut med. Polisen vill heller inte uttala sig om hur de misstänkta gärningspersonerna greps.

Vid 13-tiden på söndagen meddelade polisen att personerna som gripits har anhållits. De misstänkta är två män i 35- och 40-årsåldern samt en kvinna i 40-årsåldern.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons