Annons

”Vi vill höja statusen på stranden i Köpingsvik”

Insändare • Publicerad 12 juni 2008

Med anledning av insändaren om

den anrika badplatsen i Köpingsvik

Annons

För att kunna se bryggan flyttats har du antagligen gått på den gångstig av stenmjöl som är anlagd av pengar som kommer från parkeringarna.

Kan även tala om att bryggan ej flyttats av några höststormar utan istället så är det ideella krafter som lägger i samt tar upp bryggan inför säsongen. Tillsammans med kommunen ser man även till att sjötången försvinner från stränderna innan sommaren.

Då årsmötet hölls för Köpingsviks företagarförening var detta en av dom frågor som var uppe, hur man ytterligare ska höja statusen på stranden i Köpingsvik. En brygga stationär eller mobil är av högsta prioritet för oss engagerade i Köpingsvik.

Dock sker nästan allt ideellt och det behövs alltid nya friska krafter. Så välkommen, kanske du är sista länken för att vi tillsammans ska kunna återskapa åtminstone en del av det vackra badortsliv som fanns i Köpingsvik och som vi hoppas vi snart åter ska få avnjuta.

Framåt hösten ska vi ha möte där vi tillsammans förhoppningsvis kommer fram till åtgärder för att skapa och göra Köpingsvik till en ännu mer attraktiv plats än vad den är idag, för såväl fast boende samt fritidsboende.

Henrik Engström

ordf Köpingsviks samfällighetsförening

medlem i Köpingsviks företagarförening

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons