1. Avdelningararrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Varför skall de som är negativa alltid få rätt?

Borgholms kommun tog tillsammans med föreningen CAP fram en alldeles förnämlig plats för en skateboardramp i Södra parken.
En bild av hur det skulle kunna se ut med skatepark i Södra parken.

Det dröjde dock inte länge förrän protesterna strömmade in med olika motiveringar och klagomål. De som var nöjda med förslaget fick aldrig någon uppmärksamhet i media, i kommunen, men ni skall veta att det är många borgholmsbor som tycker valet av plats var alldeles utmärkt valt.

På grund av almsjuka fick många träd plockas bort i parken, platsen blev öppen och väl lämpad för ändamålet och ungdomarna skulle äntligen få sin ramp. Men icke, ett snabbt tillkommet möte, ett möte där ungdomarna inte kom till tals, beslutade att platsen var illa vald.

Nu lutar det åt att rekommendera första alternativet i Mejeriviken. Hur tänker man då? Inte alls tycker jag, hösten och våren, är platsen Borgholms värsta blåshål, marken ligger så lågt att översvämning är en stor risk, motivet att det skulle bli ett tillhåll för kriminella element som några har som argument vid Södra parken, borde gälla vid Mejeriviken, där inga vuxna överhuvudtaget vistas, möjligtvis vi hundägare som rastar våra hundar, det alternativet borde radera Mejeriviken som möjlig plats eftersom vuxna ofta både ser och hör och på så sätt håller koll. Platsen u Södra parken kan kompletteras med ett utegym och på så sätt en bredare publik till mångas nöje. Kommunen håller på att rusta upp lekplatser på olika platser och inom kort kommer lekplatsen vid Pingstkyrkan rustas upp, vore lämpligt att rusta upp lekplats/bygga skateboardramp/bygga offentliga toaletter vid samma tillfälle.

Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

Varför skall ungdomen alltid sättas på undantag. Vi fick/får en förlängning av Sommarlovskortet trots vissa politikers ifrågasättanden nu hoppas jag/vi får en skateboardramp i Södra Parken!

Tycker

Stig Augustsson

Glad pensionär

Läs mer

Familj

Begravningsgudstjänst

Begravningsgudstjänst i Nådens kapell

Öland

Polisen vill ha tips om rånarbilen - de två misstänka släppta

Bilen som rånarna flydde i efter rånet mot Ica i Böda stals i närheten av Båstad för två veckor sedan och hade skyltats med falska tyska nummerplåtar.

Rånet mot ICA i Böda

Efter rånet: ”Tack för ert stöd”

Ica i Böda har öppnat igen.

Öland

Mordbranden: Misstänkt begärs omhäktad

19-åringen från Mellansverige som sitter häktad för den anlagda branden i Färjestaden för tre veckor sedan begärs under tisdagen bli omhäktad.

Insändare

Insändare: ”Livet är skört”

Jag kan inte sluta tänka på hur snabbt livet kan vändas.

Rånarjakten

Bildextra: Här flyr rånarna efter att ha kört av vägen!

Fotograf fångade rånarjakten på Öland i natt