Annons

”Tack för framgångsrik fest”

Insändare • Publicerad 11 oktober 2007

Åter har vi avslutat en framgångsrik skördefest. I likhet med tidigare år fanns en positivitet som var utöver det vanliga. Förväntansfulla och glada människor som träffas och umgicks på ett otvunget sätt trots besvärliga trafikförhållande.

Talar man sedan talar med företrädare för detaljhandel med mera så får man samstämmigt den informationen att ”Skördefesten” verkligen har förlängt säsongen för Öland.

Annons

I hela vårt land talas om Ölands skördefest och flera försöker att kopiera verksamheten. Den idé som Sven Ekberg och hans vänner förde fram för tolv år sedan har verkligen varit en stor framgång för Öland. Här har Ölands näringsliv, hembygdsföreningar, konstnärer, hantverkare, ja hela föreningslivet fått en arena för att visa upp vad som finns och produceras på vår ö.

Det är väl därför välmotiverat att framföra ett stort tack till initiativtagarna för idén och starten av Ölands Skördefest Sven Ekberg och hans vänner.

Kent Ingvarsson

kommunstyrelsen ordförande i Mörbylånga

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons